Bästa slotsen från Microgaming

Microgaming har funnits sedan 1994 och genom åren har mjukvaruutvecklaren producerat slots på löpande band. Tillsammans med NetEnt är man den största aktören när det kommer till casinospel och framförallt spelautomater online. Men vilka är de bästa och mest kända slotsen från Microgaming? Vi tar dig på en rundtur genom våra favoriter från speltillverkaren.

Jurassic Park

Det är framförallt Film slots som är Microgamings grej. Denna slot är föga förvånande baserad på den klassiska filmen regisserad av Steven Spielberg. Den första Jurassic Park kom ut 1993. Med 243 vinstlinjer är chansen stor att du vinner. Målet är någon av wild-symbolerna som till exempel T-rex. När den symbolen syns är du nämligen garanterad vinst.

Playboy Online slot

Ännu ett känt varumärke som Microgaming samarbetar med. Även här finns 243 vinstlinjer men om du vill prova på sloten utan risk kan du prova att spela den gratis. Dock går det inte att vinna riktiga pengar då. Med Wild-symboler, scatter och free spins har denna slot en RTP på 96,57%. Karaktärerna och de speciella symbolerna som ger vinst är såklart kända Playboy-tjejer genom åren, heta brudar som förgyllt många män.

Mega Moolah

Denna progressiva jackpot är utan tvekan den spelautomat från Microgaming som betalat ut högst vinster genom tiderna. Med fem hjul på tre rader har sloten ett klassiskt upplägg med temat djungel. Bäst av allt är om du får en apa som symbol eftersom det är scattern som aktiverar free spins. Precis som hos andra progressiva jackpot slots, har Mega Moolah en något lägre RTP på 94%. Men den som kammar hem jackpotten på hundratals miljoner klagar nog inte på det.

Halloween

Denna klassiska skräckfilm passar utmärkt när det snart vankas just Halloween. Antalet vinstlinjer är 50 stycken med fem hjul på tre rader. Sloten rekommenderas inte för dig som är lättskrämd då det är uppenbart att temat är detsamma som i den gastkramande filmen från 1978. Halloween-loggan är Wild-symbolen och vi tycker du ska prova på sloten nu innan Halloween är över.

Terminator 2

Alla känner till filmen med Arnold Schwarzenegger i huvudrollen. Antalet vinstlinjer är 243 stycken, en siffra som känns igen när det kommer till spel från Microgaming. Lyckas du få free spins-rundan har du istället 1024 chanser att vinna. Sloten finns att prova gratis om du inte vill spela för riktiga pengar. RTP:n på sloten är oklar men det finns i alla fall fem hjul och tre rader i denna video slot. Prova Terminator 2 om du vill ta en tripp down memory lane samtidigt som du har chansen att vinna riktigt stort.