Slots från NetEnt

Den svenska speltillverkaren NetEnt har växt sig till att bli den kanske kändaste och mest etablerade av alla. Mjukvaruutvecklaren lanserar nya slots på löpande band där en av de senare, Vikings, gjort stor succé. Slotten är baserad på den populära tv-serien Vikings som blivit en av Hollywoods snackisar. Förutom Vikings har NetEnt genom åren producerat mängder av olika spelautomater som gjort stor succé. Här kommer en lista med de mest populära spelautomaterna från den svenska dominanta speltillverkaren.

Starburst

Ingen lista med slots från NetEnt kommer någonsin att inte innehålla Starburst. Rymdslotten finns hos i princip vartenda nätcasino idag och tar du emot free spins vid en välkomstbonus är det en väldigt stor chans att den är just på Starburst. Spelautomaten brukar beskrivas som världens mest spelade slot och har en RTP på 96,3%. Starburst fungerar utmärkt till mobilen, surfplattan och datorn!

Gonzo’s Quest

Efter Starburst är det äventyrsslotten Gonzo’s Quest som är den mest spelade av NetEnts slot. I spelautomaten får du följa den spanska äventyraren Gonzo i hans jakt på guldet i den försvunna staden Eldorado. NetEnt har producerat en film som du bör se innan du spelar på spelautomaten för första gången. Gonzo’s Quest lanserades 2010 men fortsätter att öka i popularitet och fungerar som ett fint vin som bara blir bättre med åren. Innehåller flera roliga bonusfunktioner.

Jack and the beanstalk

Den klassiska sagan Jack och bönstjälken går aldrig ur tiden och detsamma kan säga om spelautomaten från NetEnt med samma namn. Grafiken är fantastiskt vilket ljudeffekterna också är, och innehåller flera roliga bonusfunktioner som till exempel ”Walking Wild”. Spelautomaten tillåter dig att samla nycklar som du sedan kan låsa upp belöningar med. Du måste prova denna spelautomat om du gillar klassiska sagor och spelautomater.

Vikings

I november 2018 lanserade NetEnt slotten som redan blivit otroligt populär. Baserat på tv-serien som blivit gigantisk i landet på andra sidan atlanten tar Vikings dig på en resa bak i tiden. Spelet innehåller roliga bonusfunktioner som möjliggör för dig att kamma hem ännu större vinster.

Guns n Roses

Denna video slot är som namnet antyder baserat på den klassiska rockgruppen med samma namn. Gillar du musik och underhållning kommer du garanterat tycka om denna spelautomat. Med låtar som Paradise City, Welcome to the Jungle och Sweet Child of mine får du en fartfylld spelupplevelse med flera bonusfunktioner och wild-symboler. Prova på spelautomaten idag om du vill ha musik från ett av världens bästa band genom tiderna samtidigt som du kan vinna pengar på köpet.